• Gratis verzendkosten boven de € 50
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd.  Als het even wat minder gaat hebben we ons zelf herstellend vermogen om de balans weer terug te brengen.

Als het goed is tenminste! 

Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet altijd vitaal genoeg om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin des woords,  is hiervan de grootste boosdoener.

Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol dat helpt de homeostase te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich veel beter voelen. Het brengt ze weer in balans.

 

“Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie terug.
Zowel fysiek als emotioneel en spiritueel.”

 

Hoe gaat een Symphony of the cells in zijn werk?

Welk protocol voor jou het beste werkt bepalen we aan de hand van jouw vragen en symptomen. Samen zullen we dan ook bepalen hoe vaak de behandeling zal plaatsvinden en met welke frequentie. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig en wordt er aan meerdere systemen gewerkt. Ik geef deze behandelingen nu ruim anderhalf jaar en heb er al heel veel mooie resultaten mee behaald.
Hou altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen (bv moeheid, misselijk, verergering van de klachten). 

Voor welke aandoeningen zijn deze protocollen geschikt?

De klachten of aandoeningen die behandelt kunnen worden via deze protocollen zijn zeer divers en strekken van algemene ondersteuning, naar ondersteuning van het immuunsysteem tot fysieke ondersteuning.
Er zijn twaalf protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Enkele protocollen zijn het Forgive Protocol, Cardiovasculair Protocol, Hormoon Balans Protocol, Neurologisch Protocol en het Solar Protocol.