• Gratis verzendkosten boven de € 50
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Quantum magnetische resonantie (Full Body Scan)

Deze niet belastende meetmethode is handig en eenvoudig te gebruiken om het lichaam te meten op de actuele staat van energetisch welzijn. In slechts enkele minuten kunnen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld brengen. De magnetische resonantie analyse verzamelt via een zwak magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam via de handsensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren, geven bepaalde waarden aan. Kortom; elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand weer van het menselijk lichaam op een bepaald moment. De test omvat 250 parameters in 36 groepen. Onder andere, de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

 

 

Wil jij snel weten waar jouw lichaam uit balans is en daar snel mee aan de slag? Vanaf 1 juli 2023 ga ik werken met de Full Body Scan, dit betekent dat we al tijdens het eerste consult een Full Body Scan maken. Deze scan duurt 60 seconden en werkt via een handscanner. Door deze scan kunnen we direct zien welke gebieden in het lichaam aandacht nodig hebben. De uitslagen bieden samen met de gegevens van het intakegesprek een basis  voor verder onderzoek en behandeling. Afhankelijk van welke gebieden uit balans zijn stel ik een behandelplan op. Dit is een combinatie van voeding, suppletie, bewustwording en aanvullend eventueel behandelingen in de praktijk. Je krijgt van mij een voedingsadvies, recepten en suppletie mee (let op de prijs van het consult is exclusief suppletie!) Na 8 weken hebben we een controle afspraak, dan gaan we opnieuw meten om te kijken waar verbetering is opgetreden en op welke vlakken nog verbetering nodig is.

De supplementen zijn tijdelijk. Voor de lange termijn is passende voeding en de balans in je lichaam het allerbelangrijkste.

Werkwijze: We plannen sowieso 2 afspraken in. Ik stuur je een email met het intakeformulier, ik vraag je deze in te vullen en ongeveer 1 week voor de eerste afspraak terug te sturen. Tijdens de eerste afspraak (45 minuten) maken we de Bodyscan en zullen we de intake bespreken. Daarna ga ik aan de slag met het opstellen van een behandelplan. Dit behandelplan zullen we tijdens de tweede afspraak (max. 45 minuten) bespreken. Na 8 weken voeren we een nieuwe meting uit om te kijken hoe het gaat.

Tarief eerste consult: €125,- (dit is inclusief het bespreken van het behandelplan op de tweede afspraak. De prijs van het consult is exclusief supplementen.)

Herhaling meting na 8 weken: €60,-

 

N.B.: De informatie van deze metingen geeft GEEN DIAGNOSE weer. Bovendien ben ik geen arts en daarom ben ik dan ook niet bevoegd een diagnose te stellen. Indien daar aanleiding toe is, zal ik je voor nader onderzoek verwijzen naar je huisarts. 

 

Contra-indicaties: De Full Body Scan is NIET geschikt voor mensen met een pacemaker, vrouwen die zwanger zijn/borstvoeding geven, mensen die chemotherapie ondergaan.

Belangrijk! Om de scan zo goed mogelijk te laten verlopen zijn een aantal dingen belangrijk:

  • Gebruik op de dag van de scan geen handcreme
  • Drink geen caffeïne of alcohol in de 2 uur voorafgaand aan de meting
  • 2 uur voorafgaand aan de meting geen intensieve sportoefeningen doen
  • Niet geschikt voor kinderen onder 16 jaar